De inschrijving is inmiddels gesloten.
Alle ouders krijgen woensdag voor Carnaval een bericht met daarin alle details van de Bende.
Mocht u dit nog niet hebben ontvangen, neem dan even contact op met Joyce: bendevanriel@rcsdekaaien.nl

 

Tja, ’t is natuurlijk “Bende van Kaaiengat”, maar het gaat zoal het gaat en ’t komt zoals ’t komt. Vandaar de “Bende van Riel”.

Een groep enthousiaste jeugd die onder begeleiding op carnavals-zaterdag in actie komt. Na jaren van een trotse jeugdraad, vonden we het tijd om als Kaaiengat het over een andere boeg te gooien: de jeugd enthousiast maken voor ’t Carnaval in Kaaiengat. We hebben nu geen Jeugdraad, maar willen wel een nieuwe generatie kennis laten maken met het Carnaval in Riel. Vandaar de “Bende van Riel”.

Op zaterdag tijdens Carnaval gaan we met 20 kids een toffe dag organiseren. Geen steken, capes en andere in-de-weg-zitters, geen verplichtingen, maar een leuke en gezellige dag. We beginnen met een “brunch” bij de waoge.

Met de Raad van XI en de Bende van Riel starten we op met een brooike aai (of iets anders als ge gin aai lust).
Dan pakken we de biezen en gaan we de deelnemers van de optocht kritisch bekijken en jureren.
Daarna met de Raad, Prinses en Adjudante op de waoge en Kaaiengat in. Natuurlijk met voldoende confetti, sjipse en fris.
De uitslag van de kinderjury wordt bekend gemaakt en de Bende van Riel reikt de “Jeugdprijs” uit. Dit gebeurt in de Leybron in Riel.

Vervolgens is het weer voorbij en gaan we weer vooruit kijken naar het volgend jaar.

Wil je meer weten? Neem even contact op met bendevanriel@kaaiengat.nl of lees deze folder even. Opgeven kan tot 20 februari 2017.

Meedoen = meemaken.